Nye tests viser nogle cykelhjelme beskytte bedre end andre

Der er nogle på markedet med gode breakaway mounts for at undgå snagging dit hoved i et fald, og i sidste ende kan vi se tynd film teknologi eller LED’s bruges til at bringe overfladebelysning til hjelme. Derfor er det rart at se Bontragers overlegne WaveCel-teknologi nu fås i børnestørrelser i Bontrager Jet WaveCel-hjelmen. Den lyse farve er også fantastisk til pendler ryttere, høvding cykelhjelm (cykelairbag.dk) dybest set gør Bontrager hjelm en all-rounder. Blå minivan gør u-vendinger uden at signalere, jeg ser på dig. National Highway Traffic Safety Administration har nogle klare tips til at sikre hjelmen passer. Selvfølgelig er nogle designet blot at gøre et bedre stykke arbejde med at holde dig sikrere ved at bygge produkter, der overstiger industriens sikkerhedsstandarder. Jeg føler mig meget sikrere iført det, end jeg gjorde med den billige hjelm jeg brugte før. Nu, hvis du vil rulle dine øjne, please, vil vi gerne påpege, at smarte hjelme ikke bare bruger ‘smart’ moniker som en branding gimmick, ligesom smart vand eller smart bil (alvorligt, hvor smart kan det være, hvis det ikke ved, at der er mennesker i eksistens større end fem meter seks inches?).

Kan nemt justeres, så den kan justeres hurtigt og nemt ved hjælp af det justerbare krog- og løkkesystem. I andre tilfælde er behovet for masser af instruktioner skyldes kræsne og vanskelige at justere fit systemer, som vi bemærkede ovenfor. Det tilbydes også i 3 størrelser, så det vil passe små børn til en voksen. For eksempel er der en lille fjernbetjening bundtet med hjelmen. Du kan få enten fjernbetjeningen eller telefonen til at registrere, når du aftager. “Ja, jeg har stadig min invitation. Alle disse stier er de mest populære, men der er stadig flere stier, som man kan udforske gennem cykling. Det virker som overkill, men du kan kommando Matrix over trådløs Bluetooth-forbindelse om Lumos telefon app (iOS og Android). Matrix leveres med 7 forudindstillede visningsindstillinger. Matrix leveres også med et par funktioner rettet mod cykelryttere navigere byens trafik.

Og mange urban bedste cykelhjelme i dag tilføje yderligere høj-og lavteknologi funktioner, der hjælper dig sikkert eller lettere navigere travle byens gader på vej til og fra arbejde. City Bicycle: Også kendt som urban cykler eller pendler cykler, byen cykel er den bedste måde at ride rundt Cape Town by på en sikker og bekvem måde udstyret med normalt brede dæk til at hjælpe med at få bekæmpe de ujævne gader. Ikke alene er Matrix certificeret til at beskytte mod hovedskader, det har LED-lys til at få sine brugere bemærket, mens på vejen. Nu måle, at mod en lige målebånd for at få længden til at sammenligne med diagrammet.

Også overveje servicering i ny og da at ændre og reparere dele. Det er også muligt at finde meget konkurrencedygtige priser online også. Ingen har ubegrænsede midler, og det er vigtigt at shoppe rundt for de bedste hjelme til de bedste priser. Bern laver hjelme til hele familien. Folk kan bære cykelhjelme, mens skiløb eller snowboarding; Disse hjelme påvirkes dog ikke ved de hastigheder, som snowboardere eller skiløbere jævnligt rammer. På den måde kan du nyde dine yndlingsmelodier og stadig høre det ryk, der kommer op bag dig uden at respektere cykelstien. Vent på politiet, så en ulykke rapport kan indgives med udtalelser fra vidner, og at-fejl driver, og crash scene undersøgt. Du kan også skifte dette array til at rulle i flere iøjnefaldende animationer.

De kan dog bruges til alle cykeldiscipliner. Dette er en varmere hjelm: Der er ingen intern kanalisering, og der er masser af polstring rører rytterne hovedet, og luftstrømmen er bare okay (dog åbningerne omkring ørerne giver mere køling end hjelme, der dækker ørerne), så det er et strejf indelukagtig. Det eneste krav er, at hjelmene forhindre hoved indvirkning accelerationer over 300 g, et niveau forbundet med kraniebrud eller alvorlig hjerneskade. Når det er sagt, prissat til $ 250 Matrix er meget dyrere end grundlæggende hjelme. Selv i dagslys ser Lumos Matrix ud, som om den kom fra fremtiden.