Virkningerne af forbrugernes gæld

Forbrugernes låntagning

Forbrugernes låntagning i Det Forenede Kongerige har nu styrtede ned gennem £1 billion barriere. 80% af dette er på grund af kreditkort lån, lån og realkreditlån. Hvordan klarer folk til at håndtere deres gæld, og hvilken effekt gæld har på familier i dag?

Det nationale forbrugerråd rapporterer, at 6 millioner familier i Det Forenede Kongerige allerede kæmper for at gøre tilbagebetalinger mod deres gæld, og borgerne rådgivning rapporterer, at i de sidste 6 år, de har set en 44% stigning i antallet af personer, der søger gæld rådgivning. Dette er muligvis kun toppen af isbjerget. Der skal være mange familier i Det Forenede Kongerige, der har gældsproblemer, men er ikke klar over gratis hjælp og rådgivning tilgængelige.

Håndtering af gæld

Ifølge en DTI undersøgelse foretaget i 2002, en husholdning er tilbøjelige til at være gældsramte hvis:

25% af din årlige indkomst er brugt på tilbagebetale kreditorer

50% af din årlige indkomst er brugt på tilbagebetale lån, pantebreve og

Du har 4 eller flere virksomheder, som du skylder penge til.

Mennesker finder det vanskeligt at foretage tilbagebetalinger af en række årsager. Generelt, den underliggende årsag er en form for forandring i personlige omstændigheder såsom jobtab, skilsmisse, sygdom eller en ny baby. I disse tilfælde kan nogle mennesker ty til flere lån for at betale kreditorerne eller husholdningernes regninger. Det er ikke altid den bedste løsning.

Virkningerne af overdreven gældsætning

Den personlige effekt af kæmper for at tilbagebetale gæld kan vidtrækkende. Undertiden kan manglende finansielle bevidsthed føre til stress, depression, angst, psykiske problemer, familieopløsninger og endda selvmord.

Finansielle bevidstgørelse

Regeringen anerkender behovet for at skabe finansiel bevidsthed i offentligheden. Udgifterne ved gæld er ikke kun på individniveau, men der er også en omkostning for samfundet generelt.

Mennesker, der oplever stress på grund af deres situation, vil sandsynligvis søge råd hos deres praktiserende læge og kan tage tid fri fra arbejde, derfor, dette har en effekt allerede hårdt pressede NHS og produktivitet på grund af fravær.

Folk, der har haft hjem repossessed skal placeres igen, generelt af de lokale råd. Dem, der søger retshjælp på grund af gæld problemer også pådrage bekostning af skatteyderne.

Løsning før problemet

Bevidstgørelse finansielle alene takler emner af gældsproblemer? Det hjælper for folk, der allerede kæmper med gælden, men er der andre områder regeringen bør se på?

Hvis du betaler dine kreditorer til tiden, uanset hvad det tager for at betale dem, du er klassificeret som en god betaleren og derfor ikke en risiko, når det kommer til yderligere låntagning. I virkeligheden, din økonomi kunne være i oprør og du kunne tage penge fra ét kort til at betale en anden, men du kan stadig opnå endnu mere kredit.

Frihed kreditorerne nødt til at annoncere lån, kreditkort og boliglån kunne blive udfordret samt, hvordan der træffes beslutninger med hensyn til udlån.

Hvis folk, der er i øjeblikket i finansielle vanskeligheder, finde de ikke kan låne flere penge, bør de være gjort opmærksom på de gratis økonomisk rådgivning, der er til rådighed. Gratis gæld Management virksomheder som Payplan, www.payplan.com, kan forhandle om afdrag med kreditorer således at månedlige betalinger er reduceret og bliver mere overskueligt.

3 thoughts on “Virkningerne af forbrugernes gæld

  1. I happen to be writing to make you understand what a wonderful experience our princess went through visiting yuor web blog. She realized too many things, with the inclusion of what it is like to possess an incredible teaching style to make the rest without problems understand various very confusing topics. You undoubtedly surpassed visitors’ expected results. Thanks for supplying those warm and helpful, trustworthy, revealing not to mention unique tips on your topic to Tanya.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.